Κασόπιτα!
Θα νιώσετε ότι ταξιδεύετε στα Ζαγοροχώρια, τρώγοντας ένα διαφορετικό είδος τυρόπιτας.
Τι χρειαζόμαστε:
1 Φαρίναπ
1 γιαούρτι (οποιοδήποτε γιαούρτι)
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
250 γρ. φέτα
3 κεσεδάκια γιαουρτιού νερό χλιαρό
1 κ.σ. λάδι
Πώς το κάνουμε:
1 Φαρίναπ
1 γιαούρτι (οποιοδήποτε γιαούρτι)
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
250 γρ. φέτα
3 κεσεδάκια γιαουρτιού νερό χλιαρό
1 κ.σ. λάδι
Πώς το κάνουμε:
- Aνακατεύω όλα τα υλικά μαζί πλην της φέτας.
- Μόλις γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα (χυλός), θρυματίζουμε τη μισή φέτα.
- Αδειάζουμε το μίγμα σε ρηχό ταψί μεγάλο και λαδωμένο.
- Θρυματίζουμε από πάνω την υπόλοιπη φέτα.
- Ρίχνουμε από πάνω 1/2 ποτηράκι του κρασιού λάδι.
- Ψήνουμε στην τελευταία σχάρα κάτω κάτω για μία ώρα στους 200 στις αντιστάσεις ή στους 180 στο αερόθερμο.
- Ο φούρνος να είναι προθερμασμένος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου