Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

BOYΛΓΑΡΙΚΟ ΤΥΡΟΨΩΜΟ TUTMANIK

BOYΛΓΑΡΙΚΟ ΤΥΡΟΨΩΜΟ TUTMANIK

 ENA YΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΙΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ Η ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ .

TUTMANIK BULGARIAN CHEESE BREAD..

ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΤΥΡΙ 
 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 

 650ΓΡ   ΑΛΕΥΡΙ Η ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ 
50γρ.ΜΑΓΙΑ ΝΩΠΗ  
ΕΝΑ ΦΛ.  ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ LIDL ΟΧΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ 
ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ Κ ΕΝΑ ΖΑΧΑΡΗ
 2 ΑΥΓΑ  
 2  ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠ.   ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ  

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 
 450ΓΡ. ΦΕΤΑ
 2 ΜΕ 3 ΑΥΓΑ 
1 ΑΥΓΟ   ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ...

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ.
(διαλυουμε τη μαγια σε πολυ λιγο χλιαρο νερο ανακατευοντας)
  ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΑ 2 ΑΥΓΑ ΜΑΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΛΑΤΙ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ Η ΣΤΟ ΧΕΡΙ ..
ΟΤΑΝ Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ 
ΟΤΑΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΔΥΟ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ ΦΥΛΛΑ    ΚΑΙ  ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ .
ΣΠΑΤΕ 2 ΜΕ 3 ΑΥΓΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ (ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟ ΤΑΨΙ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ) ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Κ ΑΛΛΟ ...ΤΟ  ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΥΓΟ Η ΒΟΥΤΥΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ.

ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 




























ΠΗΓΗ  http://wwwirida.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου