Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΥΤΣΟΥΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


Φτιάξτε υπέροχα κουτσουνοκεφτεδάκια!

Υλικά
  • 1 κιλό κουτσουνάδες τρυφερές (παπαρούνες, το χορτάρι τους)
  • 2 κρεμμύδια
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • δυόσμο
  • αλεύρι (όσο πάρουν)
Εκτέλεση
  • Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες κουτσουνάδες και τις αφήνουμε να μαραθούν σε σιγανή φωτιά.
  • Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το δυόσμο.
  • Βγάζουμε το μείγμα από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να γίνει ζύμη για κεφτέδες.
  • Αλευρώνουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε.
ΠΗΓΗ  http://greekcook.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου