Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Ξιφίας με μανιτάρια

Ξιφίας με μανιτάρια


Ξιφίας με μανιτάρια

Μία πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή.
4 φέτες ξιφία

60 γρ. βούτυρο

300 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες

1/2 ποτήρι άσπρο κρασί

1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 φύλλα δάφνης 

Λίγο αλεύρι διαλυμένο σε λίγο νερό

Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα βαθύ τηγάνι (ή κατσαρόλα) βάζουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, τα μανιτάρια και το αλάτι, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου (αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό).

Βάζουμε το ψάρι πάνω από τα μανιτάρια, προσθέτουμε το αλεύρι, την δάφνη, το κρασί (αλάτι αν χρειάζεται) και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για άλλα 20 λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου