Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Μπουγιουρντί

Μπουγιουρντί
Πεντανόστιμο Μπουγιουρντί
Πως θα φτιάξετε το καλύτερο μπουγιουρντί!

1 φέτα τυρί η και άλλα τυριά

2-3 φέτες ντομάτα

λίγη καυτερή πιπεριά

ρίγανη

λίγο λάδι

Εκτέλεση:

Βάζουμε στο πήλινο πρώτα το τυρί, μετά την ντομάτα, την πιπεριά, τη ρίγανη και στο τέλος ρίχνουμε το λάδι.

(Εάν θέλουμε να γίνει ποιο πικάντικο προσθέτουμε παραπάνω 
καυτερή πιπεριά)
Βάζουμε το πήλινο στο φούρνο στους 200 βαθμούς ωσότου λιώσει το τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου