Υλικά
Για τον κιµά
1 κρεµµύδι
500 γρ. µοσχαρίσιος….
κιµάς, άπαχος, περασµένος 2 φορές από τη µηχανη 
½ κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. µαύρο πιπέρι
1 κ.σ. πετιµέζι ροδιού (σε ντελικατέσεν ή επιλεγµένα παντοπωλεία µε τοπικά προϊόντα)
4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο (για το τηγάνισµα)
Για τη σάλτσα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
400 γρ. ντοµάτα, κοµµένη σε κύβους
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
2 κόκκοι µπαχαριού, κοπανισµένοι
Για το σερβίρισµα
4 πίτες για σουβλάκι
4 κ.σ. µαϊντανό, ψιλοκοµµένο
λίγο µπούκοβο
1 κρεµµύδι, σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Περνάµε το κρεµµύδι από το multi. Το βάζουµε µαζί µε τα υπόλοιπα υλικά για τον κιµά σε µια λεκάνη και ζυµώνουµε πολύ καλά για 5 λεπτά. Αφήνουµε τον κιµά να ξεκουραστεί στον πάγκο για 15 λεπτά.
Ρίχνουµε το λάδι σε κατσαρόλα και το αφήνουµε να ζεσταθεί σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουµε την ντοµάτα και στη συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας. Διατηρώντας δυνατή τη φωτιά, ανακατεύουµε τακτικά και ψήνουµε τη σάλτσα για 5 λεπτά. Σβήνουµε τη φωτιά και αφήνουµε την κατσαρόλα ξεσκέπαστη.
Σε αντικολλητικό τηγάνι, διαµέτρου 26 εκ., ρίχνουµε ελαιόλαδο µέχρι να καλύψει τον πάτο. Απλώνουµε το µείγµα του κιµά ώστε να γίνει µια πίτα µέσα στο τηγάνι. Ρυθµίζουµε την ένταση της φωτιάς σε µέτρια προς δυνατή. Με µια ξύλινη σπάτουλα χωρίζουµε το µείγµα σε λωρίδες. Μόλις πάρουν χρώµα από την κάτω πλευρά, τις γυρίζουµε µία µία, για να ψηθούν και από την άλλη.
Αλείφουµε τις πίτες µε τη σάλτσα και ψήνουµε για 5 λεπτά στο γκριλ. Σερβίρουµε τα κεµπάπ επάνω στις πίτες µε κρεµµύδι και σάλτσα. Πασπαλίζουµε µε µαϊντανό και µπούκοβο.
Πηγή: govastileto.gr