Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Κανταΐφι με 4 τυριά

  Κανταΐφι με 4 τυριά  





Υλικά:
  • ½ κιλό κανταΐφι
  • 200 γραμ. γκούντα
  • 200 γραμ. τυρί φέτα
  • 200 γραμ. κασέρι
  • 200 γραμ. έμενταλ
  • 4 αβγά
  • ½ λίτρο γάλα
  • 100 γραμ. βιτάμ
  • 100 γραμ. φρέσκο βούτυρο
Εκτέλεση:
  • Βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το μισό κανταΐφι.
  • Από πάνω πασπαλίζουμε τα τυριά αφού τα έχουμε τρίψει στον τρίφτη.
  • Στη συνέχεια, βάζουμε το υπόλοιπο κανταΐφι από πάνω.
  • Περιχύνουμε το λιωμένο βούτυρο και στη συνέχεια χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και τα περιχύνουμε κι αυτά. (Αν θέλετε βάζετε και λίγο μοσχοκάρυδο). Αφήνουμε για 30 λεπτά, να κατέβουν τα υλικά και να πάνε παντού μέσα στο κανταΐφι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου για 30 λεπτά, να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου