Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Τσιριχτά


Τσιριχτά



Τσιριχτά


Συστατικά

2 ποτήρια αλεύρι
1 κουταλάκι μαγιά
1 κουταλάκι λάδι για το τηγάνισμα

Εκτελεση:

Διαλυούμε την μαγιά με χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το αλεύρι και ρίχνουμε σιγά-σιγά χλιαρό νερό μέχρι να γίνει σφικτός ο χυλός.Βάζουμε λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και παίρνοντας χυλό με το κουτάλι το ρίχνουμε στο λάδι.

Το αφήνουμε να κοκκινίσει. Σερβίρονται πασπαλισμένα με μέλι ή ζάχαρη.



Συστατικά

2 ποτήρια αλεύρι
1 κουταλάκι μαγιά
1 κουταλάκι λάδι για το τηγάνισμα

Εκτελεση:

Διαλυούμε την μαγιά με χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το αλεύρι και ρίχνουμε σιγά-σιγά χλιαρό νερό μέχρι να γίνει σφικτός ο χυλός.Βάζουμε λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και παίρνοντας χυλό με το κουτάλι το ρίχνουμε στο λάδι.

Το αφήνουμε να κοκκινίσει. Σερβίρονται πασπαλισμένα με μέλι ή ζάχαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου