Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΙΝΙΡΛΙ


ΠΕΙΝΙΡΛΙ




Μ αυτην την ζυμη μπορειτε να κανετε Πιτσα, διαφορα Σνακ, και οτι αλλο επιθυμειτε με ζυμη!!!!
ΠΕΙΝΙΡΛΙ (7 φωτογραφίες)

ΠΕΙΝΙΡΛΙ
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αλευρι μαλακο 1500γρ
Αλευρι κιτρινο 1500γρ
Νερο 1500γρ
Αλατι 60γρ
Ζαχαρη 100γρ
Βουτυρο Φυτικο 100γρ
Μαγια 90γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι μεχρι να γινει μια ζυμη ευπλαστη και λιγο σφιχτη.
Αφου το ζυμωσουμε την αφηνουμε να γινει για 60λ στην συνεχεια κοβουμε στο επιθυμιτο βαρος, τα πλαθουμε μπαλακια και αφηνουμε ξανα για 60λ. Ανοιγουμε
πατωντας με τα δαχτυλα, οπως την πιτσα, εχουμε ετοιμασει τα υλικα γεμισεις
που θελουμε, συνδιασμο τυριων προτεινω, και κλεινουμε τα πεινιρλι.
Αφηνουμε ναινουν για 20-30λ σκεπασμενα με ενα πανι, στην συνεχεια ψηνουμε
στους 220β για 15λ, αυτο εξαρτατε απο το μεγεθος.
Καλη σας επιτυχια!!!!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου