Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ  ΜΕ ΝΤΟΠΙΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ




Υλικά


2 φλιτζάνια κους κους

5 φλιτζάνια ζωμός

1 κρεμμύδι (μέτριο)

1 ποτήρι ντομάτα φρέσκια (όχι γεμάτο)

1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο

1 πράσινη πιπεριά

λίγο μαύρο πιπέρι σε κόκκους

λίγο δυόσμο



Εκτέλεση

Βράζουμε το ντόπιο κοτόπουλο.

Κόβουμε το κρεμμύδι σε μία άλλη κατσαρόλα, το σοτάρουμε με λάδι, ρίχνουμε και την ντομάτα. Μόλις σοταριστούν καλά ρίχνουμε στην κατσαρόλα πρώτα το κοτόπουλο και μετά το κους-κους. Ανακατεύουμε λίγο, για 1-2 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε το ζωμό από το κοτόπουλο το οποίο πρέπει να είναι πολύ ζεστό, (βραστό). Ρίχνουμε λίγο μαύρο πιπέρι σε κόκκους, καθώς επίσης και λίγο δυόσμο και μία πράσινη πιπεριά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου