Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΜΗΛΑ

Αγριογούρουνο με δαμάσκηνα, λάχανο και μήλα με σάλτσα απο κόκκινο κρασί 


 




Υλικά (για 4 άτομα)

• 1 κιλό Φιλέτο Αγριογούρουνο

• ½ ποτήρι Ελαιόλαδο

• 2 σκελίδες Σκόρδο ψιλοκομμένο

• Μπαχαρικά (Βασιλικό + Ρίγανη + Θυμάρι)

• 100γρ Βούτυρο

• 350γρ Μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες

• 350γρ Λάχανο (κραμπί) κομμένο σε λεπτές φέτες

• 200γρ Δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι και κομμένα σε λεπτές φέτες

• 1 κουταλιά σούπας Σκόνη Κάρι (curry powder)

• 500γρ Πουρές Γλυκοπατάτας (προσθήκη φρέσκιας κρέμας προαιρετική)

• Αλάτι & Πιπέρι

Σάλτσα Μανιταριών

• 50γρ Βούτυρο

• 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

• 200γρ Μανιτάρια κομμένα σε φέτες

• 300ml Κόκκινο Κρασί Shiraz

• 50ml Μπράντι

• 300ml Ζωμό Βοδινό

• Αλάτι & Πιπέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου