Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

ΜΗΛΟΠΙΤΤΑ


ΜΗΛΟΠΙΤΤΑ


Φωτογραφία: ΜΗΛΟΠΙΤΤΑ απο την φιλη Γεωργια Γριβου

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ
(ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΨΙ 'Η 3 ΜΙΚΡΑ)
ΥΛΙΚΑ:
500ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
5 ΑΥΓΑ 
200ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
250ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΒΑΝΙΛΙΑ BOURBON
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΓΑΛΑ
5 ΜΗΛΑ
ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ
ΛΙΓΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 50' ΣΤΟΥΣ 170 οC
ΜΕΤΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΗΝ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΑΙΩΜΕΝΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ

































ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ
(ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΨΙ 'Η 3 ΜΙΚΡΑ)
ΥΛΙΚΑ:
500ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
5 ΑΥΓΑ
200ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
250ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΒΑΝΙΛΙΑ BOURBON
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΓΑΛΑ
5 ΜΗΛΑ
ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ
ΛΙΓΑ ΚΑΡΥΔΙΑ







ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 50' ΣΤΟΥΣ 170 οC
ΜΕΤΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΗΝ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΑΙΩΜΕΝΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου