Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

Υλικά
2 αυγά
200 γρ. βούτυρο
1,5 κουταλιά υγρή βανίλια
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τζίντζερ
100 γρ. ζάχαρη άχνη
250 γρ. αλεύρι 

Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ και κάνουμε μία ζύμη που κολλάει αρκετά. Βάζουμε τη ζύμη σε κορνέ, με χοντρό στόμιο και πιέζοντας, σχεδιάζουμε τα κουλουράκια. 

Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένη λαμαρίνα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου