Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Αναποδογυριστη Μηλοπιτα

Αναποδογυριστη Μηλοπιτα



Enlarge this image Click to see fullsize


Eύκολη, γρήγορη και εντυπωσιακή στην εμφάνιση, γεμάτη άρωμα και γεύση. 

Υλικά

100 γραμ βιταμ
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 κουτ. σούπας κανέλα
4-5 μήλα μικρά σκληρά
καρύδια ή φουντούκια ή (κερασάκια γλυκό ή μαρασκίνο) ή σταφίδες
Για το παντεσπάνι
4 αυγά
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 κουτ. κοφτό σούπας μπεικιν παουντερ
1 βανίλια

Εκτέλεση

Λειώνουμε το βιταμ και το ρίχνουμε στο ταψάκι μας. Απλώνουμε τη ζάχαρη και την κανέλλα και βάζουμε τις ροδέλες των μήλων από πάνω και στις τρύπες τους τα καρύδια ή ότι άλλο από τα παραπάνω προτιμάμε. 


Enlarge this image Click to see fullsize


Περιχύνουμε με το μείγμα για το παντεσπάνι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για ½ ώρα στους 180 βαθμούς. 


Enlarge this image Click to see fullsize


Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από το φούρνο και αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα.


Enlarge this image Click to see fullsize



Enlarge this image Click to see fullsize


ΠΗΓΗ  http://delicieuses.forumotion.net/forum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου