Αναποδογυριστη Μηλοπιτα
Enlarge this image Click to see fullsize
Eύκολη, γρήγορη και εντυπωσιακή στην εμφάνιση, γεμάτη άρωμα και γεύση.
Υλικά
100 γραμ βιταμ
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 κουτ. σούπας κανέλα
4-5 μήλα μικρά σκληρά
καρύδια ή φουντούκια ή (κερασάκια γλυκό ή μαρασκίνο) ή σταφίδες
Για το παντεσπάνι
4 αυγά
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 κουτ. κοφτό σούπας μπεικιν παουντερ
1 βανίλια
Εκτέλεση
Λειώνουμε το βιταμ και το ρίχνουμε στο ταψάκι μας. Απλώνουμε τη ζάχαρη και την κανέλλα και βάζουμε τις ροδέλες των μήλων από πάνω και στις τρύπες τους τα καρύδια ή ότι άλλο από τα παραπάνω προτιμάμε.
Enlarge this image Click to see fullsize
Περιχύνουμε με το μείγμα για το παντεσπάνι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για ½ ώρα στους 180 βαθμούς.
Enlarge this image Click to see fullsize
Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από το φούρνο και αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα.
Enlarge this image Click to see fullsize
Enlarge this image Click to see fullsize
ΠΗΓΗ http://delicieuses.forumotion.net/forum
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου