Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Cheesecake

 cheesecake 


ΥΛΙΚΑ
• 1 κουτί digestive μπισκότα
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 1 κούπα ζάχαρη άχνη
• 1 συσκευασία μεγάλη philadelphia
• Βούτυρο
• Γλυκό του κουταλιού βύσσινο ή κεράσι ή βατόμουρο ή φράουλα ή καραμέλα (της αρεσκείας σας)

Βάζετε τα μπισκότα στο multi να σπάσουν (σχεδόν να γίνουν σκόνη). Αφού θρυμματίσετε τα μπισκότα τα ρίχνετε στο ταψί( μιας χρήσης). Παράλληλα λιώνετε το βούτυρο (μπεν μαριν). Αφού λιώσει το βούτυρο το περιχύνετε στο θρυμματισμένο μπισκότο μέχρι να ‘’ ποτίσει’’ το μπισκότο. Μετά βάζετε το ταψί με τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο και τα ψήνεται μέχρι να πάρει το μπισκότο ροδαλό χρώμα(περίπου 5’). Βάζετε έπειτα μισό ζαχαρούχο γάλα, όλο το Philadelphia και μισή κούπα ζάχαρη άχνη στο μίξερ και τα αναμιγνύετε μέχρι να γίνει ενιαίο το μείγμα. Βγάζετε τα μπισκότα από τον φούρνο και ρίχνετε το μείγμα. Το βάζετε μετά στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
tip! : βάλε το γλυκό του κουταλιού την ώρα του σερβιρίσματος για να μην ‘’ρουφήξει’’ η κρέμα τα υγρά του κουταλιού που επιλέξατε. 

Καλή σας απόλαυση!

ΠΗΓΗ http://www.filenades.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου