Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Πιπεροσαλάτα









Συστατικά



6 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες κύβους

2 πιπεριές κέρατα κομμένες κύβους

3 σκελίδες σκόρδο 500 γραμμάρια φέτα μαλακή πικάντικη

1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο

5-6 μελιτζάνες φλάσκες ψημένες χυμό από 1 λεμόνι αλάτι - πιπέρι καγιέν

1 φλυτζάνι τσαγιού ταχίνι

Οδηγίες

Ψήνουμε στον φούρνο γιά λίγο τις μελιτζάνες. Τις βγάζουμε και τις ξεφλουδίζουμε. Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί.

Κόβουμε και τις ξεφλουδισμένες μελιτζάνες και τις προσθέτουμε και αυτές στο μπλέντερ. Δοκιμάζουμε το μίγμα και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο λάδι καί λίγο λεμόνι ακόμη, ώστε να γίνει κρέμα και γλυκειά ή πιο ανάλογα τα γούστα μας (όπως κάνουμε και με την ταραμοσαλάτα)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου