Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Πρασοτήγανο


Πρασοτήγανο




prasotigano_627856315.jpg
Το πρασοτήγανο είναι ομελέτα με πράσα, άλλα εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φρέσκα κρεμμυδάκια.
Υλικά:
3 μεγάλα πράσα ή 7-8 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 αυγά
λίγο αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες ή τα κρεμμυδάκια αντίστοιχα, τα αλατίζουμε και τα βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν.
Τοποθετούμε το τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε λίγο λάδι. Πασπαλίζουμε τα πράσα με λίγο αλεύρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι να μαραθούν. Χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε πάνω στα πράσα.
Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας όρεξη!
ΠΗΓΗ  http://www.pontos-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου