Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Φούστορον με καβουρμά - Ποντιακή ομελέτα


Φούστορον με καβουρμά - Ποντιακή ομελέτα


Ο καβουρμάς είναι κομμάτια κρέατος, συνήθως χοιρινού, το οποίο βράζουμε μαζί με το λίπος του και μπαχαρικά και διατηρείται για πολλούς μήνες. Κυκλοφορεί στο εμπόριο. Φούστορον είναι η ομελέτα.
Υλικά:
300-400 γρ καβουρμά
6 αυγά
Λίγο ελαιόλαδο για το το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Κόβουμε τον καβουρμά σε πολύ μικρά κομματάκια. Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και σωτάρουμε τον καβουρμά.
Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε λίγο αλάτι, (με προσοχή γιατί αλατισμένο είναι και το κρέας) και πιπέρι. Τα ρίχνουμε πάνω στον καβουρμά και ψήνουμε κι από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας όρεξη!
ΠΗΓΗ http://www.pontos-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου