Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ!!!

ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ!!!


1/4 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΧΛΙΑΡΟ

2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ

1/4 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ

75 ΓΡΜ ΒΟΥΤΗΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ

3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ

1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

3 ΑΥΓΑ

2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ



ΣΙΡΟΠΙ

2 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ

1 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ

ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

1ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΟΝΙΑΚ Ή ΛΙΚΕΡ ΣΠΙΤΙΚΟ



ΕΠΙΠΛΕΟΝ

ΣΑΝΤΥΓΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΣΠΡΕΥ

ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ ΜΑΡΑΣΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΔΙΑΛΥΩ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΛΙΩΝΩ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ(ΕΛΑΦΡΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΡΟΥΝΙ)ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ.ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΩ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ.ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΛΛΩΔΕΣ-ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤ ΓΑΝΤΣΟ.ΣΚΕΠΑΖΩ ΤΟ ΜΠΩΛ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΘΕΙ.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΥΤΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΩ 20 ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΓΙΑ MUFFINS.ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ,ΜΟΙΡΑΖΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΩΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ.

ΠΡΟΘΕΡΜΕΝΩ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 175-180ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ.ΨΗΝΩ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ-Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΡΩΜΑ.

ΟΣΟ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΟΥ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΒΡΑΣΜΟΥ.ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ Ή ΤΟ ΛΙΚΕΡ(ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΛΙΚΕΡ ΜΗΛΟΥ).ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ.

ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ,ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΑΩ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ Ή ΠΥΡΕΞ ΒΑΘΥ.ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΧΥΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΟΠΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ.ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΟΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.

ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΩ ΚΟΒΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.ΒΑΖΩ ΛΟΞΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΄ΚΑΠΑΚΙ΄ΤΟΥΣ.ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΣΑΝΤΥΓΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΩ ΜΕ ΡΟΖΕΤΕΣ ΣΑΝΤΙΓΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΩ ΓΑΡΝΙΡΩ ΜΕ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΜΑΡΑΣΚΙΝΟ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΟΜΜΕΝΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΗ.ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ.ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΦΡΕΣΚΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου