Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ


ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ






κιμά από στήθος κοτόπουλο 500 γρ.
αυγό 1
κρεμμύδι 1
ψίχουλα ψωμιού 4 κ.σ.
δενδρολίβανο 1/2 κ. γ.
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
Πολτοποιείστε το κρεμμύδι με το δενδρολίβανο σε ένα μιξεράκι. Βάλτε τα σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά με τον κιμά , το ψωμί, το αυγό, αλατοπίπερο και λίγο ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά και πλάστε κεφτεδάκια. Αφήστε τα για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξουν και έπειτα τηγανίστε τα σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου