Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Σπανακοτηγανίτες νηστισιμες




  

Υλικά

Μισό κιλό φρέσκο σπανάκι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Μία χούφτα μάραθο ψιλοκομμένο
200 γρ. αλεύρι
Ένα ποτήρι νερό Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση

Σε ένα μπωλ φτιάχνουμε αραιό κουρκούτι με το αλεύρι και το νερό.
Πλένουμε, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι και τα κρεμμυδάκια.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, τα τρίβουμε ελαφρά με τα δάχτυλά μας, προσθέτουμε το μάραθο και τα ενώνουμε με το χυλό.
Με ένα κουτάλι παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις τηγανίζουμε πατώντας με το κουτάλι για να απλωθούν.

ΠΗΓΗ  http://syntages-tv.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου