Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Νηστίσιμες Τηγανίτες Πορτοκαλιού





Υλικά1 πακετο αλευρι που φουσκώνει
χυμό απο 2 πορτοκάλια ξύσμα ενος λεμονιού
1 μπουκάλι σόδα με ανθρακικό
2 κουταλιές λικερ πορτοκάλι
2 κουταλιές ζάχαρη
σπορέλαιο για τηγανισμα
Εκτέλεση

Ανακατευουμε όλα τα υλικά σε λεκάνη να γίνει πηχτός χυλός.
Ρίχνουμε ελάχιστο σπορέλαιο στο τηγάνι και μολις ζεσταθει παίρνουμε με την κουτάλα χυλό και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
Μόλις πάρει χρωμα απο την μια μεριά γυρίζουμε με σπάτουλα να πάρει και απο την άλλη. Γαρνίρουμε με μαρμελάδα πορτοκάλι ή μέλι κ.τ.λ.
 


 ΠΗΓΗ  http://syntages-tv.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου