Αυτοί οι κύλινδροι είναι ένα νόστιμο τρόπο για να πάρετε την όρεξή σας πηγαίνει? Να τους ως ορεκτικά ή ένα σνακ για να πάρετε μαζί σας εν κινήσει!

Συστατικά:
  • 4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις σκοπό
  • 1 κουταλιά της σούπας. στιγμιαία μαγιά
  • 2 κουταλιές της σούπας. γάλα σε σκόνη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού. αλάτι
  • 4 κουταλιές της σούπας. λάδι
  • 1 αυγό (συν 1 για τους υαλοπίνακες)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού. καστορέλαιο / ζάχαρη
Οδηγίες:

Προετοιμάστε την κρεμώδη γέμιση κοτόπουλου . Μπορείτε πάντα να πάρετε δημιουργικοί με τη γέμιση και να καταλήξουμε σε κάτι για τη δική σας (χοιρινό και κόλιανδρο θα ήταν μια μεγάλη ιδέα).Θέστε κατά μέρος μόλις γίνει.

Σε ένα μπολ ανακατέψτε μαζί το αλεύρι, το αλάτι, ζάχαρη άχνη, γάλα σε σκόνη, μαγιά, το λάδι και το αυγό. Ζυμώνουμε σε ένα μέσο μαλακή ζύμη με λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα.

Όταν η ζύμη έχει αυξηθεί, το διαιρέσετε σε τμήματα 15-16 και το σχήμα τους σε καθαρή μπάλες.  Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαμόρφωση των τριαντάφυλλων. Ανοίγουμε κάθε μπάλα σε περίπου 4 "διάμετρο.


 Λιώστε ένα κομμάτι βούτυρο και βουρτσίστε ορισμένα από αυτά στη ζύμη. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, κάνουν 4 διαγώνιες σχισμές, αφήνοντας το κέντρο άθικτο.


Πάρτε ένα μικρό τμήμα της γέμισης και το βάζουμε στο κέντρο.


Πάρτε μία από τις ενότητες, όπως αυτή, και καλύπτουν την πλευρά της γέμισης με αυτό. Λαμβάνει το τμήμα από την αντίθετη πλευρά και να καλύπτει την άλλη πλευρά της γέμισης με αυτό.


Επαναλάβετε με τα δύο τελευταία τμήματα της ζύμης και όταν γίνει, τσιμπήστε τη ζύμη από την πλευρά της για να βεβαιωθείτε ότι σφραγίζει.




Τοποθετήστε τα ρολά που παρασκευάζονται σε λαδωμένο δίσκο.Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180 C. Brush κάθε τριαντάφυλλο απαλά με αυγού που αναμιγνύεται με ένα κουταλάκι του γλυκού. του γάλακτος. Πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Ψήστε για περίπου 15-20 λεπτά ή μέχρι τις κορυφές είναι χρυσές και οι κύλινδροι είναι έτοιμα.  Αφαιρέστε από το φούρνο και αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο, ενώ είναι ακόμη ζεστό. Βεβαιωθείτε ότι καλύπτονται μέχρι να εξυπηρετήσει, έτσι ώστε να παραμείνουν μαλακά. Όπως είπα στην αρχή, αυτά μπορεί να σερβιριστεί μόνο του ή να συνοδεύσει κάθε γεύμα ή σούπα!Δοκιμάστε το με κέτσαπ για τα παιδιά!