Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

ΓΙΟΧΑΣ

ΓΙΟΧΑΣ Συστατικά Συστατικά για τα φύλλα: 1 κιλό νερό, αλάτι, αλεύρι όσο σηκώσει - Συστατικά για την πίτα: 5 φύλλα, 200 γρ. τυρί, 2 αυγά. Εκτέλεση: Ετοιμάζουμε τη ζύμη και ανοίγουμε φύλλα. Τα φύλλα τα μισοψήνουμε σο σάτζι. Μπορούμε να ετοιμάσουμε πολλά φύλλα και να κρατήσουμε για μελλοντική χρήση. Για την πίτα: Ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας το τυρί με τα αυγά. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε λίγο βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Βρέχουμε 2 φύλλα και τα βάζουμε στο τηγάνι γυρίζοντάς τα μέχρι να κοκκινίσουν (κάθε φορά που τα γυρνάμε προσθέτουμε βούτυρο). Προσθέτουμε τη γέμιση και άλλα 2-3 φύλλα. Μόλις κοκκινίσει είναι έτοιμη η πίτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου