Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΑΛΑΤΑ

Υλικά : 4 μεγάλες μελιτζάνες 2 πιπεριές 1 μικρό κρεμμύδι αλάτι – ξύδι – λάδι 2 σκελέες σκόρδο Εκτέλεση: Ψήνουμε τις μελιτζάνες και τις πιπεριές σε δυνατή φωτιά για να μην μαυρίσουν οι μελιτζάνες και εάν είναι δυνατόν σε φλόγα. Κτυπάμε το κρεμμύδι σε ξύλινο γουδί, καθαρίζουμε τις μελιτζάνες από τη φλούδα και από τους σπόρους, καθώς και τις πιπεριές και τα κτυπάμε όλα μαζί. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, το ξύδι και το λάδι και τα ξαναχτυπάμε. Αφού κτυπήσουμε καλά το μίγμα, το βάζουμε σε μια σαλατιέρα και το γαρνίρουμε με μαϊντανό και μικρά κομμάτια ντομάτας καθαρισμένη από την φλούδα. Συνοδεύεται με φέτα τυρί. Το τσιπουράκι απαραίτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου