Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

ΤΥΡΟΚΛΩΣΤΗ

ΤΥΡΟΚΛΩΣΤΗ



* Βούτυρο * αλεύρι * τυρί ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Βούτυρο, αλεύρι και τυρί ΟΔΗΓΙΕΣ Τσιγαρίζουμε αγελαδινό βούτυρο. Ρίχνουμε λίγο νερό και σιγά-σιγά αλεύρι για να μην σβολιάσει μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός. Βάζουμε το τυρί σε φέτες κι ανακατεύουμε. Όταν αρχίσει το μίγμα να μοιάζει με λιωμένη μαστίχα και σχηματίζει μια κλωστή (τυροκλωστή) είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου