Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

ΓΑΒΟΥΡΕΜΕΝΑ ΚΑΡΤΟΦΕ

Γαβουρεμένα καρτόφε 

 ΥΛΙΚΑ για 2-3 άτομα 1 κιλό πατάτες 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι ½ καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη Τυρί φέτα τριμμένη ή μυζήθρα 1 κουταλιά σούπας λάδι, αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις ψήνουμε στον ατμό. Αφού μαλακώσουν καλά, τις περνάμε από την μηχανή του πουρέ ή τις λιώνουμε με ένα πηρούνι. 2. Σε ρηχή κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι και προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά. 3. Ρίχνουμε τον πουρέ μαζί με το ανάλογο αλάτι. Ανακατεύουμε δυνατά. 4. Σερβίρουμε τον πουρέ κι από πάνω με κομματάκια τυριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου