Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Κασόπιτα!

Κασόπιτα!
Φτιάξτε... κασόπιτα!
Θα νιώσετε ότι ταξιδεύετε στα Ζαγοροχώρια, τρώγοντας ένα διαφορετικό είδος τυρόπιτας.
Τι χρειαζόμαστε:
1 Φαρίναπ
1 γιαούρτι (οποιοδήποτε γιαούρτι)
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
250 γρ. φέτα
3 κεσεδάκια γιαουρτιού νερό χλιαρό
1 κ.σ. λάδι

Πώς το κάνουμε:
  1. Aνακατεύω όλα τα υλικά μαζί πλην της φέτας.
  2. Μόλις γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα (χυλός), θρυματίζουμε τη μισή φέτα.
  3. Αδειάζουμε το μίγμα σε ρηχό ταψί μεγάλο και λαδωμένο.
  4. Θρυματίζουμε από πάνω την υπόλοιπη φέτα.
  5. Ρίχνουμε από πάνω 1/2 ποτηράκι του κρασιού λάδι.
  6. Ψήνουμε στην τελευταία σχάρα κάτω κάτω για μία ώρα στους 200 στις αντιστάσεις ή στους 180 στο αερόθερμο.
  7. Ο φούρνος να είναι προθερμασμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου