Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Πρασοκεφτέδες στο τηγάνι

 Πρασοκεφτέδες στο τηγάνι

Λαχταριστοί πρασοκεφτέδες στο τηγάνι
Υλικά
- 2  πράσα
- 200 γρ. φέτα
- 1 αυγό
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 3 κλωναράκια μαϊντανό
- Λίγο αλεύρι
- Αλάτι και πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αφού ψιλοκόψουμε τα πράσα, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό, τα ρίχνουμε όλα σε ένα μπολ. Θρυμματίζουμε τη φέτα και την προσθέτουμε κι αυτή μέσα, μαζί με το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι.
Ζυμώνουμε καλά για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο αλεύρι, ανακατεύοντας με ένα κουτάλι. Η ζύμη μας δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτή.
Εν συνεχεία, ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και το βάζουμε να κάψει. Μόλις αυτό συμβεί, ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το μείγμα και τηγανίζουμε.
Μόλις οι πρασοκεφτέδες μας ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές, τους βγάζουμε και τους τοποθετούμε πάνω σε χαρτί κουζίνας, ώστε να απορροφηθεί το περιττό λάδι.
Καλή σας όρεξη!

Πηγή: http://www.συνταγες.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου