Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

ΤΗΓΑΝΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ


ΤΗΓΑΝΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ


Η τηγανιά γίνεται από χοιρινό κρέας πισινού ποδιού, κομμένο κομμάτια και τσιγαρίζετε πιπεριές σε τηγάνι .





Υλικά

• 1 κιλό χοιρινό κρέας από το πίσω πόδι(στρόγγυλο )

• 1 πιπεριά πράσινη

• 1 φλιτζάνι νερό

• 1φλιτζανακι ελαιόλαδο

• Χυμός 1 λεμονιού

• Αλάτι

• Ρίγανη


Εκτέλεση


Πλένετε το κρέας με κρύο νερό το στραγγίζετε και το κόβετε κομματάκια 2 πόντων τα τοποθετείτε σε ένα (μικρό τηγάνι), ρίχνετε το νερό μέχρι να σκεπάσει και τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν και να σωθεί το νερό . Ρίχνετε το λάδι και τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένη πιπεριά τα ανακατεύετε μέχρι να πιάσει κρούστα το κρέας, πασπαλίζετε με αλάτι , ρίγανη και ραντίζετε με το χυμό λεμονιού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου