Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Γκιζλιμέδις

Γκιζλιμέδις




Γκιζλιμέδις.Εύκολο και γρήγορο παραδοσιακό φαγητό του Έβρου, με φύλλο και τυρί φέτα.

Υλικά:

6 φύλλα χωριάτικα

μισό κιλό τυρί

6 αυγά


Eκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα αυγά με το τυρί και απλώνουμε υλικό με ένα πιρούνι στο κέντρο του φύλλου,μετά διπλώνουμε απο όλες τις μεριές και το κλείνουμε σα φάκελο.
Το ρίχνου σε καυτό λάδι(στο τηγάνι)και μόλις κοκκινίσει απο τη μια πλευρά το γυρνάμε από την άλλη.

Το γυρνάμε με 2 σπάτουλες και επίσης την πρώτη φορά που θα πέσει στο καυτό λάδι να είναι απο τη μεριά που κλείνει το φύλλο.

Καλή όρεξη!


facebook.com/Τοπική Κουζίνα Θράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου