Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ.

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ.


Φωτογραφία: Σας έμεινε κιμάς από το μεσημέρι που φτιάξατε με μακαρόνια! Μην στεναχωριέστε, υπάρχει τρόπος και να μην τον πετάξετε αλλά και να κάνετε ευτυχισμένα τα παιδιά του σπιτιού (συμπεριλαμβάνω και τον μπαμπά)! 
ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ.
Για τη ζύμη: 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 αυγό, 1 κουταλιά της σούπας λάδι, λίγο αλάτι και νερό όσο πάρει.
Ζυμώνουμε καλά ώσπου η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας και την αφήνουμε λίγο σκεπασμένη για να ξεκουραστεί. Ανοίγουμε μικρά πιτάκια, γεμίζουμε με κιμά και κλείνουμε καλά. Αν μας περισέψει ζύμη γεμίσουμε και με τυρί. Ψήνουμε στο φούρνο ή τηγανίζουμε για πιο γρήγορη απόλαυση!
Σας έμεινε κιμάς από το μεσημέρι που φτιάξατε με μακαρόνια! Μην στεναχωριέστε, υπάρχει τρόπος και να μην τον πετάξετε αλλά και να κάνετε ευτυχισμένα τα παιδιά του σπιτιού (συμπεριλαμβάνω και τον μπαμπά)!
ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ.
Για τη ζύμη: 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 αυγό, 1 κουταλιά της σούπας λάδι, λίγο αλάτι και νερό όσο πάρει.
Ζυμώνουμε καλά ώσπου η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας και την αφήνουμε λίγο σκεπασμένη για να ξεκουραστεί. Ανοίγουμε μικρά πιτάκια, γεμίζουμε με κιμά και κλείνουμε καλά. Αν μας περισέψει ζύμη γεμίσουμε και με τυρί. Ψήνουμε στο φούρνο ή τηγανίζουμε για πιο γρήγορη απόλαυση!


ΠΗΓΗ  Μαγειρική στο λεπτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου