Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ


ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ




Φωτογραφία: ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ
Αυτή τη φορά  θα τα κάνουμε διαφορετικά!
Υλικά: 500gr Κιμά απο κοτόπουλο (θα πείτε στο χασαπη σας να βάλει φιλέτα στήθος και μπουτι) - 3 φέτες ψωμί μουλιασμενο και στραγγισμενο - 1 κρεμμύδι μέτριο - 1 καροτο τριμενο - 3 μανιτάρια πολτοποιημενα στο multi (αν έχετε) - λίγο ξύδι - 1 αυγό - ξυσμα απο 1 λεμόνι - μισό ματσακι μαινδανο - αλάτι, πιπέρι κατα βούληση - 2 κουταλιες λάδι 
Εκτέλεση: ζυμωνουμε πολύ καλά τα υλικά μαζί και αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για καμία ωριτσα. Στρωνουμε λαδοκολα στη λαμαρίνα του φούρνου μας και στρωνουμε τα κεφτεδακια. Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδοκοκκινισουν και απο τις 2 πλευρές. Σερβιρουμε με πατατάκια τηγάνητα και μια γενναία μαρουλοσαλατα. 
Καλή σας όρεξη!
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ
Αυτή τη φορά θα τα κάνουμε διαφορετικά!
Υλικά: 500gr Κιμά απο κοτόπουλο (θα πείτε στο χασαπη σας να βάλει φιλέτα στήθος και μπουτι) - 3 φέτες ψωμί μουλιασμενο και στραγγισμενο - 1 κρεμμύδι μέτριο - 1 καροτο τριμενο - 3 μανιτάρια πολτοποιημενα στο multi (αν έχετε) - λίγο ξύδι - 1 αυγό - ξυσμα απο 1 λεμόνι - μισό ματσακι μαινδανο - αλάτι, πιπέρι κατα βούληση - 2 κουταλιες λάδι
Εκτέλεση: ζυμωνουμε πολύ καλά τα υλικά μαζί και αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για καμία ωριτσα. Στρωνουμε λαδοκολα στη λαμαρίνα του φούρνου μας και στρωνουμε τα κεφτεδακια. Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδοκοκκινισουν και απο τις 2 πλευρές. Σερβιρουμε με πατατάκια τηγάνητα και μια γενναία μαρουλοσαλατα.
Καλή σας όρεξη!

ΠΗΓΗ  Μαγειρική στο λεπτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου