Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ



Φωτογραφία: ΓΙΑ ΦΙΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟΥΣ!
ή αλλιώς πως να κάνετε εντύπωση....

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ
Υλικά: 1 πακέτο πέννες,, 1 πακέτο σολομό καπνιστό, 1 μέτριο κρεμμύδι, 1 κρέμα γαλακτος 330 ml, 1 σφηνάκι βότκα, 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, αλάτι, κόκκους ροζ πιπέρι (αν έχετε, αλλιώς μαύρο) και λίγο άνιθο για το γαρνίρισμα.
Εκτέλεση: Για το πως βράζουμε τις πέννες φαντάζομαι δεν θέλετε οδηγίες, αν παρελπίδα τις χρειάζεστε διαβάστε το πακέτο. Σε τηγανάκι βάζουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει καλά, προσέχουμε να έχουμε χαμηλά τη φωτιά για να μη μας μαυρίσει, ρίχνουμε τη βότκα και αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος , το αλάτι και τους κόκκους πιπεριού, αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά. Εντω μεταξύ κόβουμε τον σολομό σε λωρίδες. Στη κατσαρόλα με τις στραγγισμένες πέννες ενώνουμε την κρέμα και το σολωμό και ανακατεύουμε προσεκτικά να μην διαλυθεί ο σολομός. Σερβίρουμε αμέσως προσθέτοντας ψιλοκομένο άνιθο.
BON APETIT!

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ

Υλικά: 1 πακέτο πέννες,, 1 πακέτο σολομό καπνιστό, 1 

μέτριο κρεμμύδι, 1 κρέμα γαλακτος 330 ml, 1 σφηνάκι βότκα,

 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, αλάτι, κόκκους ροζ πιπέρι 

(αν έχετε, αλλιώς μαύρο) και λίγο άνιθο για το γαρνίρισμα.

Εκτέλεση: Για το πως βράζουμε τις πέννες φαντάζομαι δεν 

πακέτο. Σε τηγανάκι βάζουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το 

κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει καλά, προσέχουμε να έχουμε 

χαμηλά τη φωτιά για να μη μας μαυρίσει, ρίχνουμε τη βότκα 

και αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε την κρέμα 

γάλακτος , το αλάτι και τους κόκκους πιπεριού, αφήνουμε να 

βράσει για 5 λεπτά. Εντω μεταξύ κόβουμε τον σολομό σε 

λωρίδες. Στη κατσαρόλα με τις στραγγισμένες πέννες 

ενώνουμε την κρέμα και το σολωμό και ανακατεύουμε 

προσεκτικά να μην διαλυθεί ο σολομός. Σερβίρουμε αμέσως 

προσθέτοντας ψιλοκομένο άνιθο.


BON APETIT!
  

ΠΗΓΗ  Μαγειρική στο λεπτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου