Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

Φωτογραφία: ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ?
Γλυκό για εποχές κρίσης!

Ανακατευουμε σε ένα μπολ ένα πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλι, ένα αυγό , μια πρεζα αλάτι, μια κουτάλια ελαιόλαδο και νερό όσο πάρει για να γίνει ένας χυλος παχυρευστος. Τηγανιζουμε σε καυτό λάδι και σερβιρουμε με ότι τραβάει η όρεξη μας.
(Ζάχαρη - κανέλα, μέλι, πετιμεζι, πραλινα  φουντουκιου)



ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ?


Γλυκό για εποχές κρίσης!

Ανακατευουμε σε ένα μπολ ένα πακέτο αλεύρι που


 φουσκώνει μόνο του, ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλι, ένα αυγό

μια πρεζα αλάτι, μια κουτάλια ελαιόλαδο και νερό όσο πάρει

 για να γίνει ένας χυλος παχυρευστος. Τηγανιζουμε σε καυτό

 λάδι και σερβιρουμε με ότι τραβάει η όρεξη μας.

(Ζάχαρη - κανέλα, μέλι, πετιμεζι, πραλινα φουντουκιου)



ΠΗΓΗ  Μαγειρική στο λεπτό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου