Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Κρεμμυδοκεφτέδες



Κρεμμυδοκεφτέδες



Υλικά που θα χρειαστούμε για Κρεμμυδοκεφτέδες:
πιπέρι
λίγη ρίγανη
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
½ κιλό κρεμμύδια τριμμένα
½ κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση συνταγής:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό για να μαλακώσει το μείγμα μας.

Σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι, τηγανίζουμε τους κρεμμυδοκεφτέδες παίρνοντας κουταλιές από το μείγμα. Τηγανίζουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.

Τους βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει το πολύ λάδι.

ΠΗΓΗ  http://sintagesmagirikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου