Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Χασίλ


Χασίλ


Συστατικά:

Σιτάρι μαλακό, αλεύρι, βούτυρο, κρεμμύδι


Εκτέλεση:

Πλένουμε το σιτάρι και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό και λίγο αλάτι. Αφήνουμε να βράσει έως ότου χυλώσει. Σωτάρουμε το κρεμμύδι σε λίγο λάδι, το ανακατεύουμε και το τρώμε ζεστό. Μπορούμε να προσθέσουμε φασόλια, γιαούρτι ή λυωμένο αγελαδινό βούτυρο.

ΠΗΓΗ syllogos-pontion-amarantos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου