Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Ομελέτα με κιμά


Ομελέτα με κιμά


6 αυγά, 2 κουταλιές τυρί τριμμένο, 4 κουταλιές γάλα, 5 κουταλιές βούτυρο, 1 φλυτζάνι κιμάς, αλάτι, πιπέρι.

Τρίβουμε ένα κρεμμυδάκι και καβουρδίζουμε τον κιμά μαζί με βούτυρο. Του προσθέτουμε λίγη ντομάτα τριμμένη και νεράκι και τον αφήνουμε να βράσει. Όταν είναι έτοιμος προσθέτουμε μαϊντανό. Στο μεταξύ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το τυρί. Ψήνουμε την ομελέτα και όταν τη βγάλουμε από τη φωτιά απλώνουμε στην επιφάνεια της τον κιμά, τη διπλώνουμε στη μέση και τη σερβίρουμε ζεστή. Συνοδεύουμε την ομελέτα με πατάτες τηγανιτές.


ΠΗΓΗ  http://okosmostisgeusis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου