Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Τζεζεριέ

Τζεζεριέ






Το pontos-news.gr σάς συστήνει τα πανεύκολα αραβικά καροτογλυκάκια της Φεϊρούζ!

ΥΛΙΚA

2 μεγάλα καρότα, τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη
1 φλ. τριμμένα μπισκότα ή 1 φλ. νιφάδες βρόμης
1 φλ. τριμμένους ξηρούς καρπούς (μίγμα από αμύγδαλα, φιστίκια Αιγίνης, φουντούκια,
καρύδια αλεσμένα στο μούλτι)
¾ φλ. ζάχαρη
¾ φλ. νερό
τρίμμα καρύδας για το ρολάρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το τριμμένο καρότο με τη ζάχαρη και το νερό.
Το βγάζουμε από τη φωτιά, και μόλις κρυώσει ελαφρά προσθέτουμε στο σιροπιασμένο μίγμα τη βρόμη και τους ξηρούς καρπούς.
Τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα ρολάρουμε μέσα σε τριμμένη καρύδα.


Πιο δροσερό δεν έχεις φάει…
ΠΗΓΗ (για πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες): twominutesangie.blogspot.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου