Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Πατάτες γεμιστές με γραβιέρα


Πατάτες γεμιστές με γραβιέρα



Υλικά: 8 μεγάλες πατάτες, 4 κομμάτια γραβιέρα, 4 κουτ. σούπας τριμμ. φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι

Τυλίγουμε τις πατάτες σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς. Αφού ψηθούν τις κόβουμε κατά μήκος και αφαιρούμε το εσωτερικό τους. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το εσωτερικό και τη γραβιέρα, τα λιώνουμε με ένα πηρούνι και αλατοπιπερώνουμε. Γεμίζουμε τις πατάτες με το μείγμα, τις πασπαλίζουμε με φρυγανιά και τις ψήνουμε στο γκριλ για 6-7 λεπτά.

ΠΗΓΗ  http://sintagesnostimes.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου