Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Νηστίσιμη Πατατόπιτα


    Νηστίσιμη  Πατατόπιτα 



ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο χωριάτικο φύλλο1 πράσο λεπτοκομμένο2 κιλά βρασμένες και τριμμένες πατάτες½ φλ. αλεύρι200 γρ. Βιτάμ 2 κρεμμύδια τριμμέναΑλάτι, πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Άλειψε πρώτα το χωριάτικο φύλλο σου με λίγο Βιτάμ  και στρώσ’το σε ένα ταψί αλειμμένο ελαφρώς με το Bιτάμ  (φρόντισε οι άκρες του φύλλου να εξέχουν).
2 Ανακάτεψε τις πατάτες, το πράσο, το κρεμμύδι και το αλεύρι σε μια λεκάνη, άλειψε πάλι με το Bιτάμ, ρίξε τη γέμιση στο ταψάκι και σκέπασε με το δεύτερο χωριάτικο φύλλο.
3 Δεν απομένει παρά να ψήσεις σε μέτριο φούρνο για περίπου 1 ώρα και να απολαύσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου