Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Ταραμοκεφτέδες μακεδονίτικοι με λευκό ταραμά


Ταραμοκεφτέδες μακεδονίτικοι με λευκό ταραμά





ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
250 γρ. ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά 1 κρεμμύδι μέτριο ξερό τριμμένο 4-5 φέτες ψωμί ξερό από ψίχα, μουσκεμένο και καλά στυμμένο, ή 5 κ.σ φρυγανιά τριμμένη½ ματσάκι άνηθο, ½ ματσάκι μαϊντανό, ½ ματσάκι δυόσμο, όλα ψιλοκομμένα Λίγο πιπέρι Λίγο ελαιόλαδο (περίπου 2 - 3 κ.σ.)Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα 1 λίτρο ηλιέλαιο για το τηγάνισμα 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1 Βράσε τις πατάτες με το φλούδι τους σε νερό, όταν βράσουν, ξεφλούδισέ τις και μετά κάν’ τις πουρέ στο μίξερ ή απλώς λιώσ’ τις χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο ή ένα πιρούνι.
2 Χτύπησε στο μίξερ τον λευκό ταραμά με τα κρεμμύδια, και μετά ρίξε όλη την πατάτα. Χτύπησε πάλι ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο, λίγο λεμόνι, μέχρι να τελειώσουν. Δοκίμασε να δεις αν κάτι λείπει, και σέρβιρε.


ΠΗΓΗ http://www.gemohouse.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου