Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Τζατζίκι καρότου

Τζατζίκι καρότου Υλικά 5 καρότα τριμμένα στο ψιλό τρίφτη 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ή λιωμένες 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2 κουταλιές της σούπας ξύδι 1 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο αλάτι-πιπέρι Εκτέλεση Βάζουμε όλα τα υλικά σε μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Το σερβίρουμε δροσερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου