Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΤΟΤΗΓΑΝΙΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΠΕΣΙΑΛ!!!

ΚΟΤΟΤΗΓΑΝΙΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΠΕΣΙΑΛ!!!

Κοτοτηγανια σουπερ σπεσιαλ μεζεδακι με χρωματα,αρωματα ανατολης, και γευση πικαντικη 
για αφθονο κρασι και καλη παρεα.
Ενα εξαιρετικο μεζεδακι για καθε σας περισταση!!!
Απολαυστε το!!!
ΥΛΙΚΑ
500 γρ.στηθος κοτοπουλου φιλετο κομμενο σε μικρες  μπουκιες
1 πρασο ψιλοκομμενο το ασπρο μερος του μονο
4 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα
1 σκ.σκορδου ψιλοκομμενη
1/2 πιπερια πορτοκαλι κομμενη ζουλιεν (μπαστουνακι)
1/2 πιπερια κιτρινη κομμενη ζουλιεν
1/2 πιπερια πρασινη κομμενη ζουλιεν
1/2 πιπερια κοκκινη κομμενη ζουλιεν
400 γρ,μανιταρια κομμενα σε λεπτες φετες (κονσερβα)
1/2 κ.σουπας mix μπαχαρικων για κοτοπουλο
1/2 κ.σουπας καρυ
Φρεσκοτριμμενο πιπερι
Αλατι
Λιγο μαιντανο ψιλοκομμενο
150 γρ.mix κιτρινων τυριων
200 ml κρεμα γαλακτος
Χυμο 2 πορτοκαλιων
Χυμο απο 1 λεμονι
3 κ.σουπας μουσταρδα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφου εχουμε πλυνει και κοψει το κοτοπουλο σε μπουκιες προσθετουμε το mix για κοτοπουλο το καρυ και τα ανακατευουμε πολυ καλα.
Βαζουμε στην φωτια ενα αντικολλητικο τηγανι να ζεσταθει και προσθετουμε τις μπουκιες.
Τις ανακατευουμε μεχρι να αλλαξουν χρωμα σε μετρια θερμοκρασια.
Κατοπιν προσθετουμε ολα τα κομμενα λαχανικα μας,
και τα σωταρουμε σε χαμηλη θερμοκρασια
 μεχρι να μαραθουν και να σωθουν οσα υγρα εχουν βγαλει.
Σε μπλεντερ ανακατευουμε τους χυμους λεμονιου,πορτοκαλιων,μουσταρδα, κρεμα γαλακτος
και τα προσθετουμε στην τηγανια μας.
Ανακατευουμε καλα,προσθετουμε αλατι φρεσκοτριμμενο πιπερι,
αφηνουμε να παρει κανα 2 βρασεις να δεσει λιγο η σαλτσα
 αποσυρουμε απο την φωτια και προσθετουμε τα τριμμενα τυρια.
Ανακατευουμε πολυ καλα
 και σερβιρουμε με ψιλοκομμενο μαιντανο απο πανω και τηγανιτες πατατουλες γαρνιτουρα.

 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου