Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Λαζάνια με τόνο και μανιτάρια


Λαζάνια με τόνο και μανιτάρια


lazania_tonos_599429323.jpg

Μια πρόταση για να δώσετε μια διαφορετική γευστική νότα στα λαζάνια σας, είναι να τα μαγειρέψετε με τόνο και μανιτάρια.
Υλικά:
300 γρ λαζάνια μακριά
2 κονσέρβες τόνος νερού
200 γρ μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
1 κ.σ χυμός λεμονιού
50 γρ γάλα
100 γρ μαργαρίνη
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε κατσαρόλα βάζουμε τη μαργαρίνη και ροδίζουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, τον τόνο, το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το λεμόνι, το γάλα και τον μαϊντανό και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά.
Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα λαζάνια σε αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτα τόνου- μανιταριών. Ανακατεύουμε προσεκτικά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου