Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ



ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ








 


ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

4 ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΕΣ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΛΕΥΡΙ
ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ
1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΕΤΣΑΠ
8 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατίζουμε και αλευρώνουμε το κοτόπουλο
Το τηγανίζουμε στο σπορέλαιο μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα το βάζουμε στην άκρη και στο ίδιο σκεύος φτιάχνουμε τη σάλτσα.
Αφήνουμε λίγο από το λαδάκι που φτιάξαμε το κοτόπουλο, ρίχνουμε το ξύδι, την κέτσαπ, τη μαρμελάδα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για περίπου 3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά να δέσει.Ανακατεύουμε τη σάλτσα με το κοτόπουλο και σερβίρουμε.Αν θέλουμε συνοδεύουμε με ρυζάκι ή πατάτες τηγανιτές.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

ΠΗΓΗ  Ag.AntoniosWomensAgriculturalCoop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου