Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Κοτόπουλο με γιουφκά

Κοτόπουλο με γιουφκά




Κοτοπουλάκι με ποντιακό ζυμαρικό

Υλικά

- 2 μπουτάκια κοτόπουλο

- ½ σακούλι γιουφκά

- 2 κουτ. σούπας μαργαρίνη

- αλατάκι

- λαδάκι

- νερό για το βρασμό


Διαδικασία

Αρχικά βράζουμε το κοτοπουλάκι για 20 λεπτά περίπου.

Έπειτα σε ένα ταψάκι βάζουμε το ζωμό από το κοτόπουλο και αλατάκι, πιπεράκι, πολύ λίγο λαδάκι, την μαργαρίνη, και το γιουφκά.

Τέλος βάζουμε και το κοτόπουλο με λίγο αλατάκι και λίγο πιπεράκι. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για μισή ωρίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου