Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Εύκολο τυρόψωμο απο τη Χαλκιδική


Εύκολο τυρόψωμο απο τη Χαλκιδική



ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλο ζυμαρι απο το φουρνο
  • 250γρμ. μαργαρινη
  • 1/2 κιλο τυρι φετα

Πώς το κάνουμε:

  1. Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι να ενωθουν καλα μεταξυ τους. Απλωνουμε το ζυμαρι σε βουτυρωμένο ταψι σαν πίτα.
  2. Το ψηνουμε σε 180 βαθμους μεχρι να ροδιζει καλα.
  3. Τρωγεται ζεστο, μολις βγει απο το φουρνο του δινουμε να καταλαβει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου