Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Μπιφτέκια από κόκκινα φασόλια

Μπιφτέκια από κόκκινα φασόλια



Μπιφτέκια από κόκκινα φασόλια

2 φλυτζάνια βρασμένα κόκκινα φασόλια kidney

3 μανιτάρια

1 καρότο

1 κρεμμύδι

1 σκ. σκόρδο

2 κ.σ. κέτσαπ

1 φέτα ψωμί γερμανικού τύπου

½ κ.γ. αλάτι

→ τα βάζουμε όλα στο μούλτι, μέχρι να βγει ένας χοντροκομμένος πολτός. Πλάθουμε μπιφτέκια (5-6) και τα βάζουμε σε λαδόκολλα.



Τα αφήνουμε -για όσο μπορούμε να περιμένουμε- στο ψυγείο (εγώ τα έβαλα για 20′).

Στη συνέχεια μεταφέρουμε τη λαδόκολλα με τα μπιφτέκια στη σχάρα του φούρνου και ψήνουμε στους 180ºC για 35-40′.

Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο πριν τα φάμε!

Πρόταση σερβιρίσματος: στύβουμε λεμονάκι από πάνω και τα τρώμε με σαλάτα!




ΠΗΓΗ   https://365vegandays.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου