Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ

ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ



photo




ΥΛΙΚΑ

1 πακ. φύλλο σφολιάτας
7-8 πατάτες
2 κρεμμύδια μεγάλα
λίγο λάδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις πατάτες, τις καθαρίζουμε και τις πατάμε με το πιρούνι να λιώσουν. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε στην πατάτα. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και αν θέλουμε λίγο μαϊντανό και ανακατεύουμε. Απλώνουμε τη σφολιάτα σε λαδόκολλα στο ταψί της κουζίνας, βάζουμε τη γέμιση και κλείνουμε με το άλλο φύλλο.

Κάνουμε τρυπίτσες με ένα πιρούνι πάνω στο φύλλο, ραντίζουμε με λίγο λάδι, πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι,και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου